Termeni și condiții

1. Termeni de acceptare de utilizare
Acesti termeni de utilizare guverneaza utilizarea de catre dvs. a paginii de internet www.tappizza.ro.
Prin folosirea, vizitarea, sau navigarea paginii de internet www.tappizza.ro, acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati pagina de internet www.tappizza.ro. Aceste conditii de utilizare pot fi suplimentate sau aditionate ori de câte ori detinatorul www.tappizza.ro considera ca fiind necesara, prezentele conditii si termeni constituindu-se ca o conventie intre dumneavoastra (utilizator) si www.tappizza.ro, si se aplica utilizarii de catre dvs. a paginii de internet www.tappizza.ro. Acesti termeni si conditii de utilizare pot afecta în anumite cazuri izolate drepturile, caz în care detinatorul recomanda expres lecturarea cu atentie a prezentei expuneri.

2. Modificari la termenii de utilizare
SC Antonio Food Dep SRL îsi rezerva dreptul, din timp în timp, cu sau fara notificare adresata utilizatorilor, de a modifica aceste conditii de utilizare cu respectarea principiului confidentialitatii. Versiunea cea mai curenta a acestor termeni de utilizare poate fi vizualizata în josul paginii unde va fi afisata data si ora ultimei actualizari. Versiunea cea mai curenta a termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. Utilizarea de catre dumneavoastra a paginii de internet www.tappizza.ro dupa efectuarea modificarilor înseamna ca sunteti de acord cu aceste modificari.

3. Confidentialitate si Informatii personale
Pagina de internet www.tappizza.ro se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care utilizatorul le ofera si întelege a le pune la dispozitia noastra neconditionat. Orice informatii transmise pe pagina de internet www.tappizza.ro este supusa politicii noastre de confidentialitate, termenii regasindu-se în mod explicit în prezentul paragraf si în general în conditiile de utilizare. Va rugam sa cititi Politica de confidentialitate pentru a intelege pe deplin abordarea noastra, totodata orice modificare a Politicii de confidentialitate va fi regasita în aceleasi conditii de aplicarea si cu acelasi grad de confidentialitate.

4. Contul dumneavoastra
Daca utilizati pagina de internet www.tappizza.ro, sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si parola si pentru restrictionarea accesului la computer, totodata sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc în contul dvs. sau parola.
Pagina de internet www.tappizza.ro, vinde produse /servicii, care pot fi achizitionate printr-o singura metoda de plata: card bancar . Daca aveti sub 18 ani, puteti utiliza pagina de internet www.tappizza.ro , numai cu implicarea unui parinte sau tutore.
Pagina de internet www.tappizza.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, sterge sau edita continutul, sau de a anula comenzi cu respectarea principiului de discretie.

5. Acceptul dumneavoastra
Prin utilizarea si / sau vizitand acest website (în nume propriu sau colectiv, incluzând tot continutul disponibil prin numele de domeniu www.tappizza.ro va exprimati acordul, dumneavoastra fiind în deplin acord cu acesti termeni si conditii (“Termeni de utilizare”) si termenii si conditiile de notificare de confidentialitate ai paginii de internet www.tappizza.ro, care sunt încorporate în prezenta prin referinta. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni, va rugam sa nu utilizati pagina de internet www.tappizza.ro

6. Comanda minimă
36 lei este comanda minimă în zona cu livrare gratuită. Consultați harta locației referitor la zonele de livrare pentru mai multe informații.
Livram doar comenzi care conțin pizza sau paste. Nu livrăm dacă nu conțin cel puțin un produs din aceste categorii. Taxa de transport nu este luată în considerare la valoarea comenzii minime. Comandă minimă solicitată reprezintă valoarea finală după aplicarea eventualelor promoții sau reduceri.

7. Modalităti de plată
Plata card la comenzi online: produsele comandate pe pagina de internet www.tappizza.ro se plătesc exclusiv cu cardul, comanda fiind ulterior confirmata si telefonic.
Plata card la comenzi telefonice: livratorii nostri au a dispozitie un POS mobil in care, sunt acceptate următoarele tipuri de card: Maestro, Visa, Visa Electron și Mastercard.
Plata numerar la comenzi telefonice: comanda efectuata telefonic va fi livrata impreuna cu bonul fiscal unde se poate plati numerar.
Emitem factură fiscală la cerere doar pentru comenzile realizate la telefon sau dacă suntem contactați după finalizarea comenzii online.
NU acceptăm plata cu bonuri de masă sau tichete cadou. Comenzile NU se pot plăti cu cardul tip tichete cadou prin intermediul terminalelor (POS) mobile.

8. Pagina de internet www.tappizza.ro
Acesti termeni de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor de site-ul, inclusiv a utilizatorilor, care sunt, de asemenea, utilizatori de continut video, informatii, si alte materiale sau servicii prezente pe site. Pagina de internet www.tappizza.ro poate contine link-uri catre site-uri terte parti care nu sunt detinute sau controlate de catre SC Antonio Food Dep SRL. Pagina de internet www.tappizza.ro nu are nici un control asupra acestora si nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile uzitate de orice site-uri terte parti. În plus, pagina de internet www.tappizza.ro nu poate cenzura sau edita continutul nici unui site terta parte. Prin utilizarea site-ul, terte va scuti în mod expres SC Antonio Food Dep SRL de la orice obligatii care decurg din utilizarea de catre dvs. a orcarui site terta parte. În consecinta, va recomandam sa fiti constienti când parasiti site-ul precum si recomandarea noastra expresa pentru a citi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui alt site web pe care le vizitati.

9. Site-ul de acces
Pagina de internet www.tappizza.ro va acorda permisiunea de a utiliza site-ul asa cum este prezentat prin Conditii de utilizare, cu conditia ca:
(1) utilizarea de catre dvs. a site-ului asa cum este permis este doar pentru uz personal, necomercial;
(2) nu veti copia sau distribui orice parte din site în orice mediu/forma, fara autorizatie prealabila scrisa catre SC Antonio Food Dep SRL;
(3) nu va altera sau modifica în tot sau în parte nici o parte a site-ului, altele decât cum poate fi necesar în mod rezonabil
pentru a utiliza site-ul pentru scopul propus; si
(4) sunteti în conformitate cu termenii si conditiile acestor Termeni de utilizare.

În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune sa. La crearea contului, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru
activitatea ce are loc în contul dvs., si trebuie sa va pastrati parola contului securizat. Trebuie sa notificati SC Antonio Food Dep SRL imediat, anuntând orice încalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dvs. SC Antonio Food Dep SRL nu va fi raspunzatoare pentru pierderile cauzate de dvs. prin utilizare neautorizata a contului dumneavoastra, puteti fi raspunzator pentru pierderile/afectarea intereselor SC Antonio Food Dep SRL, sau altora prin utilizarea neautorizata.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, inclusiv, fara limitare, “robotii”, “paianjeni”, “cititori off”, etc, care acceseaza site-ul într-o maniera care trimite mai multe mesaje de cerere pe serverele SC Antonio Food Dep SRL, într-un anumita perioada de timp, pentru un utilizator si pentru un mod rezonabil, în aceeasi perioada, prin utilizarea unei conventii on-line browser-ul web. Fara a aduce atingere celor de mai sus, subventii SC Antonio Food Dep SRL, operatorii de public cu permisiunea de a utiliza motoare de cautare paianjeni pentru a copia materiale de pe site-ul pentru unicul scop de a crea indici accesibile publicului cautate ale materialelor, dar nu cache-uri sau arhive de astfel de materiale. SC Antonio Food Dep SRL îsi rezerva dreptul de a revoca aceste exceptii, fie în general sau în cazuri specifice si izolate. Sunteti de acord sa nu se colecteze sau sa se recolteze orice informatii de identificare personala, inclusiv numele de cont, de la site-ul, nici de a utiliza sistemele de comunicare oferite de site-ul pentru orice scopuri comerciale. Sunteti de acord sa nu fie solicitate, în scopuri comerciale.

10. Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul paginii de internet www.tappizza.ro cu exceptia datelor trimise si înregistrate de utilizatori (dupa cum este definit mai jos), inclusiv, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, sunete, muzica, clipuri video, caracteristici interactive si similare (“Continut”) si marci comerciale, marcile de servicii si logo-urile continute de acestea (“Marcile”), sunt detinute sau licentiate de catre SC Antonio Food Dep SRL, sub rezerva dreptului de autor, în concordanta cu legislatia Statului Român în vigoare ( cod civil,noul cod de procedura civila ,codul penal si de procedura penala precum si conventiile internationale precum si a altor drepturi de proprietate intelectuala . Continutul de pe site este oferit pentru tine si este doar pentru informarea dumneavoastra si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licentiat, sau altfel exploatat pentru orice alte scopuri, fara nici un fel prealabila acordul scris al proprietarului de drept. Sunteti de acord sa nu se angajeze în utilizarea, copierea sau distribuirea de orice continut, altele decât permis în mod expres aici, inclusiv orice utilizare, copiere, sau distributia de trimise de utilizatori de terte parti obtinute prin site-ul pentru orice scopuri comerciale. Daca descarcati sau imprimati o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa detineti toate drepturile de autor si alte notificari de proprietate continute de acestea. Sunteti de acord sa nu eludeze, dezactivati sau în alt mod interfera cu elementele de securitate legate de site-ul sau caracteristicile care împiedica sau restrictioneaza utilizarea sau copierea oricarui continut sau impune limitari privind utilizarea site-ului sau a continutului acestuia.

11. Trimise de utilizator
Pagina de internet www.tappizza.ro poate acum sau în viitor, sa permita prezentarea de fotografii, fisiere audio, video sau alte comunicari transmise de catre dumneavoastra si alti utilizatori (“trimise de utilizatori”) si hosting, partajarea, si / sau publicarea acestor materiale postate. Se întelege ca daca sunt trimise de utilizatori sunt publicate de acestia. Pagina de internet www.tappizza.ro nu garanteaza confidentialitatea cu privire la orice observatii sau postari neautorizate. Sunteti de acord ca pagina de internet www.tappizza.ro poate publica numele dvs. în si/sau în alte comunicate de presa sau articole de mass-media. Tu trebuie sa fi singurul responsabil pentru propriile postari trimise transmise în calitate de utilizator si consecintele postarii sau publicarii lor.

În legatura cu datele / formele de postare trimise de utilizatori, va afirma, reprezinta, si / sau garantati ca:
(i) detineti sau aveti licentele necesare, drepturile, acordurile, si permisiuni de a folosi si de a autoriza lui SC Antonio Food Dep SRL de a utiliza toate brevetele, marcile comerciale, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate si la oricare si toate trimise de utilizatori, pentru a permite includerea si utilizarea trimise de utilizatori, în mod avute in vedere de site-ul si aceste Conditii de utilizare, precum si
(ii) aveti acordul scris, eliberarea si / sau permisiunea de fiecare persoana identificabila individuale în Prezentarea utilizator de a utiliza numele sau asemanarea fiecare astfel de persoana individuale identificabile care sa permita includerea si utilizarea trimise de utilizatori în anumite forme avute in vedere, acestea prin continut si valoare putând deveni proprietatea SC Antonio Food Dep SRL, care totodata poate utiliza astfel de observatii, în orice mod sub principiului discretiei. Pentru clarificare, veti pastra si anunta toate drepturile de proprietate pentru postari transmise / trimise de dvs. în calitatea de utilizator.

Întelegeti ca în calitatea dumneavoastra de utilizatori de buna credinta aveti dreptul si obligatia legala de a aduce în mod imediat la cunostinta detinatorului paginii de internet www.tappizza.ro administrat de SC Antonio Food Dep SRL toate datele ce prin natura lor va pot afecta imaginea dumneavoastra /tertilor precum si orice alta fapta care prin natura sa poate pune în cauzalitate o persoana o entitate sau însati existenta prezentului Web site, fapt pentru care în toate cazurile reliefate mai sus solicitam sa contactati proprietarul prezentului site , înstiintat fiind de pericolul iminent.

Proprietarul paginii de internet www.tappizza.ro administrat de SC Antonio Food Dep SRL va sta la dispozitie la urmatoarele date de contact – telefon +40 763 624 856 sau e-mail contact@tappizza.ro prin reprezentantul sau de imagine si/sau legalitate.

12. Garantie
Pagina de internet www.tappizza.ro , garanteaza utilizatorilor/solicitantilor servicii de calitate oferite la standarde ridicate dar numai în masura în care se constata ca aceste servicii sunt just solicitate si strict în conformitate cu domeniul/domeniile de activitate prestate.
SC Antonio Food Dep SRL va refuza sa dea curs sau sa raspunda solicitarilor care prin natura lor pot aduce atingere entitatii, sau utilizatorilor cooptati si legal înregistrati,totodata SC Antonio Food Dep SRL va avea dreptul de a identifica si aduce la cunostinta autoritatilor competente orice aspect ce nu încadreaza natura legalului si care prin mesajul si forma sa poate aduce atingere asupra naturii comerciale,imaginii,demnitatii etc..

13. Capacitatea de a accepta Termenii de utilizare
Capacitatea de a accesa pagina de internet www.tappizza.ro este conditionata de a avea varsta minima de 18 ani , de a întelege prezentele conditii de utilizare, de a respecta conditiile de utilizare.
În cazul în care nu îndepliniti conditia de vârsta, solicitam sa apelati la un /sau parinti/tutore legal

14. Cesiune
Acesti Termeni de utilizare, precum si orice drepturi si licente acordate mai jos, nu pot fi transferate sau atribuite/însusite de catre utilizator, ele pot fi detinute fara restrictii de SC Antonio Food Dep SRL.